UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA
FACULTATEA DE MECANICĂ
2024 - 47 de ani de la înființare    

Parteneriate educaționale

LICENȚE SOFTWARE PENTRU STUDENȚI


Licențe gratuite ANSYS

INAS

INAS lansează o oportunitate unică pentru studenți prin proiectul ENGINEERING TOMORROW ce presupune două sesiuni anuale oferind studenților cu oportunitatea de a se pregăti suplimentar pentru o carieră în domeniul ingineriei asistate de calculator.

Aceste sesiuni sunt menite să ofere oportunitatea de a explora domeniile simulării virtuale în ANSYS Mechanical, CFD și Electronics.

Sub îndrumarea instructorilor noștri, studenții vor participa la cursuri desfășurate timp de trei săptămâni, cu o programare de 3 zile pe săptămână și 3 ore pe zi urmând ca la finalul acestora să obțină Certificate of Completion.
La final studentii vor avea posibilitatea de utilizare a soft-ului ANSYS in varianta comerciala pentru o perioada de timp.

Formularul de inscriere on-line poate fi accesat:
Engineering Tomorrow - Sesiune APRILIE

 


Licențe gratuite Autodesk

Autodesk

Autodesk oferă acces deschis la peste 100 de produse, care sunt disponibile pentru orice student, cadru didactic sau cercetător din cadrul facultății.
Licențele se pot folosi 1 an fără limită de funcționalitate.
Instalarea se face on-line de la link-ul, licența fiind utilizabilă după activarea cu codul primit pe e-mail.

Licențe gratuite Catia

MagicE

Anul acesta DASSAULT SYSTEMES prin partenerul local MAGIC ENGINEERING invita studentii sa acceseze GRATUIT noua platforma 3DEXPERIENCE ce contine module CATIA, ENOVIA, DELMIA și alte software-uri consacrate necesare activitatilor ingineresti. Detaliile legate de procesul de inregistrare si instalare/utilizare se regasesc pe pagina web

Aceasta campanie se va inchide pe 6 NOIEMBRIE 2020.
Compania Dassault oferă în acest regim un număr de 1000 de licențe la nivel național,


Suport e-learning de la PTC Creo

Ca lider al "Internet of Things" cu peste 28000 de clienți, PTC – Parametric Technology Corporation Academic Department, oferă în cadrul IoT Academic Program acces la software, și curiculă pentru noile generații de ingineri.
Vă puteți înregistra aici pentru acces la noul portal de învățare.
Mai multe detalii puteți găsi la următorul link.


Adams 2020 Student edition

Licențe gratuite educaționale pentru programul Adams pot fi descărcate de la adresa
Gol