UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA
FACULTATEA DE MECANICĂ
2023 - 46 de ani de la înființare    

Parteneriate educaționale

LICENȚE SOFTWARE PENTRU STUDENȚI


1. Licențe gratuite Catia

MagicE

Anul acesta DASSAULT SYSTEMES prin partenerul local MAGIC ENGINEERING invita studentii sa acceseze GRATUIT noua platforma 3DEXPERIENCE ce contine module CATIA, ENOVIA, DELMIA și alte software-uri consacrate necesare activitatilor ingineresti. Detaliile legate de procesul de inregistrare si instalare/utilizare se regasesc pe pagina web

Aceasta campanie se va inchide pe 6 NOIEMBRIE 2020.
Compania Dassault oferă în acest regim un număr de 1000 de licențe la nivel național,


2. Licențe gratuite Autodesk

Autodesk

Autodesk oferă acces deschis la peste 100 de produse, care sunt disponibile pentru orice student, cadru didactic sau cercetător din cadrul facultății.
Licențele se pot folosi 1 an fără limită de funcționalitate.
Instalarea se face on-line de la link-ul, licența fiind utilizabilă după activarea cu codul primit pe e-mail.

3. Licențe gratuite ANSYS, PTC Creo

INAS

Dezvoltarea profesională este indispensabilă pentru cei care vizează succesul în carieră, iar tu poți fi unul dintre candidații care iși aleg compania la care va lucra!

Formarea profesională este un proces de pregătire pentru o meserie însă, dezvoltarea profesională este un proces mult mai complex, ce presupune participarea la activități de perfecționare profesională, îmbunătățirea abilităților existente și acumularea cunoștințelor suplimentare ce vor fi utile în viitor.

INAS SA in calitate de reseller al companiilor americane ANSYS si PTC a inteles acest lucru si astfel, vine in sprijinul tuturor celor pasionati de inginerie si cunoastere prin licentele de tip student. Acestea pot fi descarcate in mod gratuit, insa de mentionat este faptul ca exista o limitare in ceea ce priveste numarul de noduri si elemente pentru solutionare, dar pentru etapa de invatare, resursele sunt mai mult decat suficiente.

ANSYS Student: Pentru download, va rog accesati link-ul. Se vor descarca doua arhive. Apoi se ruleaza setup-ul din ambele arhive, licenta fiind inclusa. 

PTC Student:  Pentru download, va rog accesati link-ul pentru a descarca varianta Student oferita de PTC.

 


4. Suport e-learning de la PTC Creo

Ca lider al "Internet of Things" cu peste 28000 de clienți, PTC – Parametric Technology Corporation Academic Department, oferă în cadrul IoT Academic Program acces la software, și curiculă pentru noile generații de ingineri.
Vă puteți înregistra aici pentru acces la noul portal de învățare.
Mai multe detalii puteți găsi la următorul link.


5. Adams 2020 Student edition

Licențe gratuite educaționale pentru programul Adams pot fi descărcate de la adresa
Gol