Motor
UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA
FACULTATEA DE MECANICĂ
2019 - 42 de ani de la înființare    

Parteneriate educaționale

LICENȚE SOFTWARE PENTRU STUDENȚI


INAS

1. Licențe gratuite ANSYS, PTC Creo

Dezvoltarea profesională este indispensabilă pentru cei care vizează succesul în carieră, iar tu poți fi unul dintre candidații care iși aleg compania la care va lucra!

Formarea profesională este un proces de pregătire pentru o meserie însă, dezvoltarea profesională este un proces mult mai complex, ce presupune participarea la activități de perfecționare profesională, îmbunătățirea abilităților existente și acumularea cunoștințelor suplimentare ce vor fi utile în viitor.

INAS SA in calitate de reseller al companiilor americane ANSYS si PTC a inteles acest lucru si astfel, vine in sprijinul tuturor celor pasionati de inginerie si cunoastere prin licentele de tip student. Acestea pot fi descarcate in mod gratuit, insa de mentionat este faptul ca exista o limitare in ceea ce priveste numarul de noduri si elemente pentru solutionare, dar pentru etapa de invatare, resursele sunt mai mult decat suficiente.

ANSYS Student: Pentru download, va rog accesati link-ul. Se vor descarca doua arhive. Apoi se ruleaza setup-ul din ambele arhive, licenta fiind inclusa. 

PTC Student:  Pentru download, va rog accesati link-ul pentru a descarca varianta Student oferita de PTC.

 

2. Suport e-learning de la PTC Creo

Ca lider al "Internet of Things" cu peste 28000 de clienți, PTC – Parametric Technology Corporation Academic Department, oferă în cadrul IoT Academic Program acces la software, și curiculă pentru noile generații de ingineri.
Vă puteți înregistra aici pentru acces la noul portal de învățare.
Mai multe detalii puteți găsi la următorul link.


3. Licență Anuală GRATUITĂ pentru CATIA V5

OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU STUDENȚI (valabilă până la 12.11.2017)

Dassault Systèmes pune la dispoziția studenților licențe gratuite CATIA V5.
Studenții pot utiliza licența fără niciun cost, timp de un an.
Pentru a beneficia de licența gratuită, studentul trebuie să se înregistreze pe site-ul Dassault Systèmes, utilizând codul promotional ”CATIA4FREE17”.
La înregistrare trebuie să folosească o adresă de e-mail cu domeniul universității sau să atașeze un scan al carnetului de student.
De asemenea, studenții pot descărca GRATUIT ICEM SURF Student Edition, folosind codul promoțional ”ICEMSURF-FREE17”.Gol