UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA
FACULTATEA DE MECANICĂ
2024 - 47 de ani de la înființare    

Practica

Practică 26 iunie - 14 iulie 2023

Clariant - Internship pentru studenți

Compania Clariant oferă pentru studenți și absolvenți internship cu posibilitate de angajare în condițiile din anunț

QFORT - Internship / angajare pentru studenți / absolvenți

Compania QFORT oferă pentru studenți și absolvenți internship cu posibilitate de angajare în condițiile din anunț

MAGNA - Internship pentru studenți și absolvenți

Compania Magna propune un program de Internship în condițiile din anunț.
Contact: veronica.mazilu@magna.com

CLARIANT PRODUCTS RO S.R.L- Internship pentru studenți și absolvenți

Compania CLARIANT PRODUCTS RO S.R.L, propune un program de Internship în domeniul Mentenanta/Productie cu specificația din anunț.

KAUTEX - Programe pentru studenți și absolvenți

Fondată în 1935, Kautex a devenit rapid un pionier în domeniul prelucrării polimerilor. Astăzi, suntem un furnizor de top 100 pentru producătorii de automobile la nivel mondial, producând sisteme de combustibil din plastic, sisteme de vizibilitate clară și piese turnate, pe lângă ambalajele industrial. Suntem prezenți în 14 țări cu aproximativ 32 de fabrici. Pe plan local, Kautex se află în cadrul platformei Ford Craiova de 10 ani, producând rezervoare de combustibil și canistre de carbon pentru trei clienți principali: Ford, Fiat și BMW.
În prezent, compania noastră are două programe destinate studenților de la licență, master și proaspăt absolvenților, astfel :

  1. Internship, cu o durată cuprinsă între 1 si 3 luni și o normă de 6 ore/zi
  2. KDP, cu o durată de 2 ani și o normă de 8 ore/zi
Pentru specificul posturilor disponibile din cadrul companiei noastre puteți accesa următoarele linkuri : KAUTEX CRAIOVA S.R.L.
29 , Henry Ford ( 1863 - 1947 ) street
200745 - Craiova , Dolj county
Romania
Email: irina.ursulescu@kautex-partner.com
www.kautex.com

HELLA - Prezentare program Leaders Explore

Compania HELLA impreuna cu Fundatia Leaders organizeaza un programul *Leaders Explore*, destinat studentilor si masteranzilor. Participarea este gratuita, termenul de inscriere este 18 martie 2021.
Detaliile referitoare la acest program le puteti gasi in documentul atasat si in
in aceasta prezentare.

Prezentare program Internship Program 2021 - Continental Sibiu

În data de 24.02.2021, între orele 14-15 va avea loc pe Microsoft Teams o prezentare a programului destinat practicii studenților. Nu este necesară o înscriere prealabilă.

Student Summer Internship Program 2021 - Continental Sibiu

Practica studenților de licență și master 2020 în regim on-line

Practica studenților de licență și master

Nou Prysmian - Stagii de practică

Compania Prysmian propune studenților un program de pregătire în condițiile din documentul atașat.

Adient - Stagii de practică

Compania Adient propune studenților stagii de practică plătite

Groupe Renault Romania - Drive Your Future 2018


Grupul Renault Romania a dezvoltat pentru studenții din anul III și anul IV programul de stagii Drive Your Future junior pentru a integra în echipele noastre studenți excepționali prin rezultatele academice dar și pasiunea dovedită pentru domeniul tehnic. Prin Drive Your Future junior ne dorim să identificăm încă de azi talentele viitoare din domeniul auto, să ne alaturam efortului universitatii in dezvoltarea lor si sa îi acompaniem pe perioada pregătirii lor universitare oferindu-le acces la cele mai noi informații din industria auto si punandu-le la dispozitie spatiile noastre creative si de lucru. Temele de stagiu și alte detalii despre avantajele programului de internship Drive Your Future pot fi accesate pe acest link.

ENGIE - stagii de practică

Grupul ENGIE in Romania ofera studentilor facultatilor cu profil tehnic oportunitatea de a efectua stagii de practica care sa ofere acestora posibilitatea de a acumula cunoștințe practice și a experimenta un job intr-un business de utilitati înainte de a intra propriu-zis pe piata muncii.
Informații suplimentare la: Engie comunicat.

PIRELLI 2017 - Drive your future

Compania Pirelli invită studenții Facultății de Mecanică să participe la proiectul Drive your future

STAGII WIPRO 2017

Compania WIPRO (STR. TOPOLOG, Nr. 24, RÂMNICU VÂLCEA, Jud. VÂLCEA) ofera studentilor Facultatii de Mecanica locuri de practică după cum urmează:
Department Nr. locuri Activitati principale al departamentului
Proiectare 1 Proiectare de cilindri hidraulici si componente (Solidworks), Programarea masinilor CNC pentru executia reperelor, Lansarea si urmarirea in executie.
Vanzari 2 Oferte de pret, Legatura cu clientii, Urmarirea livrarii la timp a produselor, Emiterea documentelor de livrare.
Productie 5 Primul impact cu procesul de productie Stabilirea programelor de fabricatie, Organizarea resurselor umane si materiale pentru indeplinirea, programului de fabricatie.
Calitate 3 Controlul calitatii produselor - de la receptia materiilor prime, pe liniile de fabricatie, pana la produsul finit, Diverse rapoarte in cee ace priveste produsele neconforme.
Audit intern/ protectia mediului / SSM 1 Asigura indeplinirea conditiilor legale si a celor impuse de standard in ceea ce priveste protectia mediului si SSM, Asigura respectarea standardelor de calitate ale firmei, Audit intern.
Aprovizionare 2 Lansare comenzi de aprovizionare catre furnizori si urmarirea acestora pana la receptia marfurilor, Transport, depozitare, gestionare si controlul stocurilor.
Mentenanta 1 Asigura functionarea in conditii optime a utilajelor fabricii (dpdv mecanic, electric, etc…)

STAGII INTERNSHIP PIRELLI 2017

Compania Pirelli ofera studentilor Facultatii de Mecanica din anii III, IV licenta, respectiv I, II master, doua programe de internship ale caror detalii se gasesc in afisul de fata
Cei interesati pot depune un CV la adresa

STAGII INTERNSHIP PRYSMIAN GROUP

Nou CATALOG TEME STAGIU DRIVE YOUR FUTURE 2016 RENAULT ROMANIA

Renault Romania prezinta Catalogul cu temele de stagiu din cadrul programului Drive Your Future 2016.
Alte informații se pot găsi la Grupul Renault Romania

Oferte stagii de practică

BURSE COFINANTATE RENAULT ROMANIA - AMBASADA FRANTEI (2014)

Colaborarea Renault România cu Universitatile partenere continua sa fie una de succes pentru toate proiectele pe care le derulate impreuna. Va prezentam si in acest an programul de burse cofinantate Renault Romania- Ambasada Frantei. Avem in permanenta nevoie de talente si de competente, iar in 2014 propunem masteranzilor romani 3 burse de 10 luni pentru a urma studii de nivelul anului II de Master în Franța (1 semestru de studii + 1 semestru de stagiu).

 
Gol