UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA
FACULTATEA DE MECANICĂ
2023 - 46 de ani de la înființare    

Admitere 2023

Sesiunea Septembrie

ASISTENȚĂ TEHNICĂ

Pe perioda admiterii, la parterul clădirii de laboratoare (lângă terenurile de sport), va funcționa un punct de asistență tehnică, unde se poate oferi sprijin pentru completarea dosarelor de admitere, și unde se vor primi dosarele fizice, cu actele în original.

ÎNSCRIERE ONLINE

Universitatea din Craiova anunță posibilitatea de înscriere online:

  • EvStud - înscriere Online
  • Aplicația oferă informații cu privire la sesiunile de admitere deschise la Universitatea din Craiova, precum și oferta educațională.
  • EvStud - înscriere Online vine in ajutorul candidaților, permițându-le precompletarea informațiilor necesare pentru înscrierea în admitere, simplificând procesul de înscriere la nivelul universității și oferind un acces mai bun al candidaților la oferta educațională a Universității din Craiova. Cui se adresează preînscrierea online?
  • EvStud - înscriere Online se adresează potențialilor candidați cetățeni români sau posesori ai unui CNP valid de ședere în România.
  • Odată înregistrat în platforma EvStud, orice candidat sau student poate accesa modulul de preînscriere online pe întreaga perioadă de preînscriere.
  • Accesul la dosarul de înscriere se realizează prin utilizarea codului CNP al candidatului și a parolei comunicate la înregistrare (în cazul candidaților care nu sunt/au fost deja studenți ai Universității din Craiova) sau a parolei comunicate de secretariate (în cazul studenților).
  • Vă rugăm să păstrați parola comunicată prin mesajul email de confirmare a înregistrării. În cazul în care ați pierdut parola va trebui să vă adresați în persoană (cu un act de identitate valid) personalului Direcției de Informatizare.

Adresa web la care se găsește aplicația este https://evstud.ucv.ro
iar ghidul video îl puteți urmări aici.

Adrese e-mail-uri clarificări pentru Admiterea 2023:

CANDIDAȚI ROMÂNI DE PRETUTINDENI ȘI CETĂȚENI STRĂINI

Admiterea la studii de licență, master, doctorat a cetățenilor străini se face conform:

Mai multe informații cu privire la admiterea candidaților străini la Universitatea din Craiova sunt disponibile pe site-ul universității, pe pagina web destinată admiterii, la rubricile Români de pretutindeni și Studenți străini (Foreign students)

ADMITERE LICENȚĂ - Sesiunea Septembrie

Informații Locuri Înscriere Rezultate

CONCURS PE BAZĂ DE DOSAR:

Media de concurs = 100% Media de bacalaureat

Criterii de departajare:
1. Nota de la proba de Limba și literatura română de la bacalaureat
2. Nota de la proba de matematică de la bacalaureat

ADMITERE MASTERAT - Sesiunea Septembrie

Pentru detalii legate de testul de competențe lingvistice vă rugăm să consultați pagina de Informatii

Informații Locuri Înscriere Tematică Rezultate

REGLEMENTĂRI

Gol